Clicky

Over ons

 - strontraceworkum.nl

Over onsAllereerst heet ik (Daan) je van harte welkom op deze website. Je leest hier alles wat je moet weten over de Strontrace en de Strontweek. Ik ben deze website gestart samen met een groep vrienden. Wij zijn allemaal geboren en getogen in Workum. De Strontrace is ons dan ook met de paplepel ingegoten. Als kleine jongetjes voeren we altijd al mee op de schepen en dat was een fantastische ervaring. Momenteel staat een aantal van ons zelf aan het roer van zo’n schip. Het hele jaar door zijn we vrienden, maar tijdens de Strontrace even vijanden. Maar natuurlijk gunnen we elkaar de winst van harte!

De Strontrace in Workum is een bijzonder evenement. Toch merken wij dat het bezoekersaantal de laatste jaren enigszins terugloopt. Hartstikke jammer natuurlijk, want de Strontrace – en de daaromheen georganiseerde Strontweek – moeten natuurlijk wel behouden blijven. Als vrienden staken wij de koppen bij elkaar en we besloten een speciale website over de Strontrace in Workum op te zetten. Doel hiervan is om meer mensen bekend te maken met dit prachtige evenement, in de hoop dat heel Nederland de weg naar Workum voortaan weer weet te vinden.

Op deze website vind je dan ook alles wat jij moet weten over de Strontrace en de Strontweek. We vertellen je wat je kunt verwachten, welke onderdelen de Strontweek – naast de Strontrace – nog meer heeft en hoe de wedstrijd precies in elkaar steekt. De artikelen zijn door onszelf geschreven. Doordat wij al sinds jaar en dag op dit evenement komen, weten wij als geen ander wat de Strontweek is. Hartstikke leuk dus voor ons om over te schrijven en hopelijk ook voor jou om te lezen. Wij hopen dat jij geënthousiasmeerd raakt door de Strontrace en begroeten je graag tijdens de eerstvolgende editie in Workum!