Clicky

Hoe kun jij Amsterdam het beste verkennen?

 - strontraceworkum.nl

Hoe kun jij Amsterdam het beste verkennen?Hoe kun jij Amsterdam het beste verkennen?


Like Tweet Pin it Share Share Email

Ben jij al regelmatig bij de Strontweek in Workum geweest? Dan laat je het evenement dit jaar mogelijk wel een keertje schieten. In dat geval kun jij in de herfstvakantie natuurlijk prima een dagje weg naar Amsterdam. Wil jij zoveel mogelijk van onze hoofdstad zien? Dan kom je er snel achter dat één dagje veel te kort is om alles te zien. Gelukkig kun jij ook meerdere dagen weg naar Amsterdam.

Op vakantie naar Amsterdam

Wil jij Amsterdam echt van top tot teen ontdekken? Ga dan eens op vakantie naar Amsterdam. Wanneer jij een week in de stad bent, heb je meer dan genoeg tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken en leuke dingen te doen. Bovendien ligt Amsterdam relatief dicht bij de kust. Wil jij een keer een uitstapje maken tijdens jouw vakantie Amsterdam? Dan ben je binnen de kortste keren aan zee.

Goedkoop hotel in Amsterdam met familiekamerAmsterdam

Ga jij een paar dagen weg naar Amsterdam met jouw gezin? Dan zoek je mogelijk nog een overnachtingsplek. Tijdens jouw zoektocht kom je er al snel achter dat overnachten in Amsterdam relatief duur is. Bovendien heeft lang niet ieder hotel een familiekamer. Zoek jij een goedkoop hotel in Amsterdam met familiekamer? Dan moet je precies weten waar je moet zoeken. Lukt het je niet om iets te vinden? Kijk dan gewoon eens net iets buiten Amsterdam.

Goedkoop overnachten in de buurt van de Amsterdam Arena

In de Amsterdam Arena worden regelmatig concerten gegeven. Ga jij ook naar zo’n concert? Dan kun je met het openbaar vervoer niet meer naar huis. Gelukkig kun jij in de omgeving van het stadion ook overnachten. Maar ja, dit mag natuurlijk niet te duur worden. Het concert heeft je immers al genoeg gekost. Gelukkig kun je ook relatief goedkoop overnachten in de buurt van de Amsterdam Arena.

Amsterdam

Hop on hop off bus in Amsterdam

Amsterdam ontdekken in slechts één dag? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Enige nadeel is dat het in één dag wel lastig wordt om alle bezienswaardigheden in onze hoofdstad te zien. Toch is er een mogelijkheid waarop jij bijna alles van Amsterdam in slechts één dag kunt zien. Hoe? Met de hop on hop off bus Amsterdam. Wanneer jij hier een ticket voor hebt, kun jij in- en uitstappen bij speciale haltes. De bus rijdt je gedurende de hele dag langs verschillende bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters.